top of page
Anker 1
Felix.jpg

FELIX COENS

schildje jonghernieuwers.jpg

JONGHERNIEUWER
LEIDER

LEIDER JONGHERNIEUWERS

In zijn 5de jaar als leider staat Felix bij de jonghernieuwers. Elk week heeft hij samen met Arthur een nieuwe spannende activiteit voor hen klaar.

BONDSLEIDER

Ook dit jaar is Felix de bondsleider van onze KSA. Zijn taak is ervoor zorgen dat alles binnen de KSA in goede banen loopt. Hij is verantwoordelijk voor het aansturen van de leiding en het begeleiden van onze aspiranten. Als bondsleider is Felix het aanspreekpunt bij belangrijke vragen. 

FELIX IS AL LEIDER SINDS 2018!

OVER FELIX:

Stel je zelf voor in een kort tekstje was de opdracht. Maar hoe in godsnaam moet ik mezelf voorstellen. Om jezelf te kunnen voorstellen moet je weten wie je bent. Dat lijkt simpel, maar hoe meer je erover nadenkt hoe minder eenvoudig het is. In de filosofie is mijn bewustzijn niet eens een zekerheid, dus misschien ben ik niet eens iets. Descartes zei  "ik denk dus ik ben", ik en met het feit dat ik aan het nadenken ben wie ik ben, denk ik dat ik dus wel iets ben.
Bij een gebruikelijke voorstelling vertelt men meestal zijn of haar lievelingskleur, in mijn geval blauw. Maar dat vertelt tenslotte niets over mezelf. Het enige wat je hier mogelijks uit kan afleiden is dat ik fan ben van de club, maar daar is misschien wel statistische correlatie in te vinden, maar zeker geen causaliteit. Dat blauw mijn lievelingskleur is kan evengoed betekenen dat ik fan ben van KAA Gent. Mijzelf voorstellen gaat me dus niet lukken, maar ik geef je graag de tijd dit werkjaar om me beter te leren kennen. 

bottom of page