top of page
Screenshot 2020-11-07 at 10.32.34.png

Wat?

Wat is dat?

Het deed ons enorm veel zeer om de beslissing te moeten maken dat we onze KSA activiteiten stopzetten voor dit semester. 

Na de vorige lockdown hadden we het gevoel dat de online activiteiten te veel inspanningen vereisten van de ouders en dat ze dus niet optimaal waren. 

We werkten daarom een nieuw super cool concept uit voor deze lockdown. Elke week zullen we een mini-aflevering maken voor de -12 die we zullen publiceren op onze Facebook Pagina en Youtube-kanaal.

Aflevering 1

Deze week kroop leider Victor in zijn pen en schreef hij een verhaaltje voor het slapengaan. Veel luisterplezier!

Aflevering 2

Ken je het probleem: je gaat op fietsvakantie en plots heb je zin in BBQ, maar je hebt geen BBQ. Wat doe je dan? Louis en Stan maakten een oplossing voor dit probleem.

Aflevering 3

Wanneer je je handen wast met ontsmettingsalcohol of de microgolf gebruikt om je maaltijd op te warmen, dan denk je waarschijnlijk niet hoe gevaarlijk dit kan zijn. Thomas en Robbe zochten het voor je uit.

Aflevering 4

Feitjes en fabels, ze zijn moeilijk uit elkaar te halen. Vijf leiders vertellen in deze aflevering vijf verhaaltjes voor jullie die mogelijks waargebeurd zijn, maar misschien ook compleet verzonnen zijn.

Aflevering 5

De sint met zijn bende pieten die langskomen in de KSA, dat zit er dit jaar niet in. Gelukkig konden we bellen met de sinterklaas en enkele vragen stellen. Hij heeft belangrijk nieuws, kijk daarom zeker tot het einde!

Speciale +12 Aflevering 

Voor sommigen is studeren nieuw, voor anderen is het al dagelijkse kost, maar het kan nooit kwaad om bij te leren. Arthur legt in deze video uit hoe je best kan studeren.

bottom of page