top of page
60A72850-EC70-4ECF-883F-68EE83070AAF_edi

CubERDONVeRKoop

STEUN ONZE KSA

Met heerlijke cuberdons of snoepzakjes

Op 9 maart gaan onze trotse KSA'ers weer deur aan deur, maak dus plaats voor de cuberdon, de ongekroonde koning van de zoete konijnenkeutels... eh, ik bedoel natuurlijk Belgische lekkernijen! Deze kleurrijke, kegelvormige snoepjes zijn niet alleen een feest voor je smaakpapillen, maar ook voor je gevoel voor humor.

 

Met hun intens fruitige vulling, zijn cuberdons als een feestje in je mond – en wie houdt er niet van een feestje? Het zijn de rebels van het snoepgoed: ze breken met de conventies van de standaard zoetigheden en zorgen voor een smaakrevolutie in je mond.

 

Dus, waar wacht je nog op? Laat die saaie snoepjes links liggen en omarm de vreugde van de cuberdons. Want laten we eerlijk zijn, het leven is te kort voor smaakloos snoep – geef je smaakpapillen de rit van hun leven en trakteer ze op een wilde cuberdon-rollercoaster! 

Om uw zoon elk jaar leuke activiteiten, een fantastisch winterweekend, een spectaculaire verrassingsdag, een onvergetelijk zomerkamp... te bezorgen verkopen we een zakje heerlijke cuberdons en snoep voor respectievelijk 7 en 6 euro. Een vriendelijke oproep dus om zoveel mogelijk reclame te maken bij vrienden, buren, ouders, grootouders, tantes of zelfs aanbidders. Een goede verkoop garandeert namelijk dat wij als vereniging financieel gezond kunnen blijven en daarnaast KSA voor iedereen toegankelijk kunnen houden. 

Praktisch

Hoe verloopt het reserveren en afhalen

Het reserveren kan nog tot 6 maart. 

Het afhalen vindt plaats in de middenzaal van het Marollenplein. Dit op 9 maart doorlopend tussen 10u en 17u30. 

Reserveren

U kunt reserveren via de knop

bottom of page