top of page

louis
tÖpper

Anker 1
01_Sloebers-Leeuwkes-Kabouters_symbool_r

SLOEBER
LEIDER

BANLEIDER SLOEBERS

Louis is dit jaar banleider van de sloebers. Vol goesting zal hij er een onvergetelijk jaar van maken. Ook is hij de persoon die je moet contacteren bij vragen. 

BONDSLEIDER

Als bondsleider zorgt Louis ervoor dat elke leider wekelijks voor de juiste ban staat en dat onze KSA een welslagende toekomst tegemoet gaat! 

LOUIS IS AL LEIDER SINDS 2020!

OVER LOUIS:

Ik heb gevraagd aan Chatgpt hoe ik mij het beste kon voorstellen. Ik kreeg een lijst met vragen die ik beantwoordde en vroeg vervolgens om er een doorlopende tekst van te schijven. Hieronder het resultaat:
Mijn naam is Louis Töpper, geboren op 14 april 2004 in Brugge en opgegroeid in het nabijgelegen Sijsele. Momenteel studeer ik in mijn 2e jaar Agro- & Biotechnologie: Biotechnologie aan de hogeschool Vives in Roeselare. Een groot deel van mijn vrije tijd besteed ik aan KSA. Daarnaast heb ik een speciale hobby: ik bezoek namelijk super graag mijn favoriete wolfje zo vaak als mogelijk. Vertrouwen en efficiëntie zijn waarden die ik hoog in het vaandel draag. In het leven heb ik als doel om een gelukkig gezin te stichten en een goed betaalde baan te hebben. Mijn levensmotto is: “Gaan en blijven gaan, want van stilstaan verga je”.

CONTACTEER LOUIS

bottom of page