60A72850-EC70-4ECF-883F-68EE83070AAF_edi

WINTERweekend

AFGELASTING 

Afgelasting van het winterweekend 2021

Beste ouders 

 

Het zat eraan te komen, het duurde wat langer aangezien we wilden wachten tot alle leiding uit examens was om deze beslissing te nemen, omdat dit toch een zware was, vandaar dat opheldering even op zich liet wachten, maar na heel wat onder- en nevenschikking hebben we afgelopen zaterdag een zoveelste spreekwoordelijke kogel door de kerk afgeschoten. Dat het winterweekend, zoals we dat kennen, niet zou kunnen doorgaan was al langer duidelijk, toch wilden we wachten met de communicatie hieromtrent, totdat we de tijd konden nemen even wat alternatieve organisaties af te tasten. 

 

Uiteindelijk is beslist dat het winterweekend dus wordt geschrapt uit de kalender en dat in plaats daarvan een gewone (in de mate dat activiteiten tegenwoordig nog 'gewoon' kunnen worden genoemd) activiteit zal worden gegeven. 

 

Zoals reeds vermeld is voor een alternatief gekeken, maar bleek daaruit dat dit een onherbergzaam kluwen van voorbereiding - en voor de leiding veel werk voor weinig honing - zou gaan worden. In wat ook voor ons een onwennig semester is, hopen we dus op uw begrip. 

 

Binnenkort zal u ook geïnformeerd worden over de aangepaste kalender, zoals die op het Marolleke en op de website momenteel nog foutief staat aangegeven. Tot nu toe klopt het dus nog. 

 

KSA Spermalie Sijsele groet U!