WEBSITE VAN JEUGDBEWEGING KSA SPERMALIE

WOPPA! 2019

WOPPA?

Woppa! is de officiële start van het nieuwe werkjaar van KSA Sijsele voor leden, ouders en sympathisanten. Dit is een jaarlijks evenement dat al z’n 9e verjaardag viert en dit jaar doorgaat op 28 september 2019. Geen saai gedoe met een overvloed aan handjeschudden, maar een heuse sneukeltocht met een aansluitend spaghettifestijn.

Wandeltocht

Woppa! start met een 8km lange tocht die u doorheen de mooiste plekjes van het Sijseelse landschap leidt. In die tocht zal u de weg zelf* moeten vinden aan de hand van puzzels en allerlei typische KSA-spelletjes. In die 8km zitten 3 stops, waar een versnapering te verkrijgen zal zijn. We verwachten u aan ons lokaal tussen 13.30 en 14u. en het is de bedoeling dat de laatste wandelaar rond 17u. daar terug is.

Spaghettiavond   

Woppa! is ook een spaghettiavond, die doorgaat vanaf 19u. in de middenzaal van het Marollenplein. Op die spaghettiavond worden de foto’s van het kamp (in première) getoond, wordt de nieuwe leidersploeg voorgesteld en kunnen ook de nodige KSA- gadgets bij de tokshop gekocht worden.

INSCHRIJVEN KAN NOG TOT 21 SEPTEMBER !

 
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon