_DSC1579_edited.jpg

ZOMERKAMP

WAT?

Wat is het zomerkamp?

Naar het zomerkamp kijkt de leiding elk jaar al uit vanaf het einde van het vorige zomerkamp. De openluchtervaringen, thema-activiteiten en vriendschapsbanden vormen al jaren het onverwoestbare drieluik, dat er elk jaar weer voor zorgt het KSA-gevoel te verspreiden tot plaatsen waar het nog nooit eerder is geweest. Ook dit jaar gaat het kamp wellicht door in bubbels, maar dat dat de pret niet hoeft de bederven, bewijzen de foto’s van vorig jaar.

CONTACT

Vragen?

Normaal gezien springen wij in april eens binnen met deze brief en wat extra uitleg, maar wegens de huidige omstandigheden is dat dit jaar niet mogelijk. Daarom geven we jullie graag wat meer informatie via skype, telefoon… noem maar op, om toch op een persoonlijkere manier jullie warm te maken voor het zomerkamp. Twijfel niet de banleider te contacteren om een afspraak te maken. 

PRAKTISCH

Wanneer? Waar? Hoe?

  • Wanneer? 22 – 31 juli (+12), 25 – 31 juli (-12)

  • Waar? Laan op Vurten 61, 3581 Beverlo 

  • Hoe? We gaan met de trein en spreken af aan het station van Brugge, hoe laat we daar vertrekken en weer aankomen, wordt gecommuniceerd via het zomerkampboekje dat volgt na inschrijving.

INSCHRIJVEN

De inschrijvingen zijn gesloten

​De inschrijvingen zijn gesloten.

 

Officieel ingeschreven ben je na overschrijving op ons rekeningnummer: BE77 7480 4051 0842 ten laatste op 15 juni (€120** (SLB,PAG,JKN) €140** (KN,JHN)

In de aanloop van zomerkamp sturen wij het zomerkampboekje op met specifiekere informatie

Overschrijven met als mededeling bij de betaling geeft u "ban van uw zoon" - "naam van uw zoon" mee. bv: sloeber – Patrick Dhaese

 

CORONA

Hoe zit het met het coronavirus?

We hebben toestemming om ons kamp door te laten gaan.  Om ervoor te zorgen dat het zomerkamp - ondanks het coronavirus - even leuk blijft, zijn we genoodzaakt enkele maatregelen te nemen. De maatregelen die we volgen, zijn de officiële maatregelen van de overheid. De minister van Jeugd heeft dit samen met virologen en KSA nationaal overlegd. Wij hebben de maatregelen van deze experten toegepast op kamp en zullen er alles aan doen om deze zo goed mogelijk na te leven. We vragen ook om uw zoon op voorhand goed te stimuleren om te luisteren naar de leiding wanneer het om de maatregelen gaat. Meer info over deze maatregelen volgen nog.