_DSC1579_edited.jpg

ZOMERKAMP

hoge rielen.jpg

WAT?

Wat is het zomerkamp?

Naar het zomerkamp kijkt de leiding elk jaar al uit vanaf het einde van het vorige zomerkamp. De openluchtervaringen, thema-activiteiten en vriendschapsbanden vormen al jaren het onverwoestbare drieluik, dat er elk jaar weer voor zorgt het KSA-gevoel te verspreiden tot plaatsen waar het nog nooit eerder is geweest. Ook dit jaar gaat het kamp wellicht door in bubbels, maar dat dat de pret niet hoeft de bederven, bewijzen de foto’s van vorig jaar.

CONTACT

Vragen?

Wij komen eind april en begin mei rond bij iedereen om persoonlijk een woordje uitleg te geven over het zomerkamp. Heb je nog vragen nadat we langskwamen? Twijfel dan niet om de banleider van uw zoon te contacteren.

Twijfel je nog?

Twijfelen?

Niet twijfelen, ik heb jullie hulp nodig! Ik ben Elfo en – je raadt het nooit – een elf. Mijn meester is het recept van de toverdrank die de magische bewoners van het Wonderwoud onzichtbaar voor mensen houdt, kwijt.  Zonder toverdrank is ons bestaan dus in gevaar. Kom ons alsjeblieft helpen, want mijn meester wordt waanzinnig, de trollen agressief, de kobolden kleptomanisch, de bokmannen opgewonden, de dwergen lui, de meerminnen arrogant en de feeën paranoïde.

elf zomerkamp 1.webp

PRAKTISCH

Wanneer? Waar? Hoe?

  • Wat? Het zomerkamp is een drievoud van het winterweekend: 3x zo lang, 3x zo warm, 3x zo leuk. Het is het toppunt van het werkjaar en daarmee ook de onmisbare afsluiter.

  • Wanneer? 22 – 31 juli (+12), 25 – 31 juli (-12)

  • Waar? Molenstraat 62, 2460 Kasterlee

  • Hoe? We gaan met de trein en spreken af aan het station van Brugge, hoe laat we daar vertrekken en weer aankomen, wordt gecommuniceerd via het zomerkampboekje dat volgt na inschrijving.

INSCHRIJVEN

Inschrijven gaat als volgt:

  1. Schrijf je via deze knop

  2. Officieel ingeschreven ben je na overschrijving* van €130** (SLB,PAG,JKN), €150** (KN,JHN) op ons rekeningnummer:  BE66 7380 4018 9243 (Opgelet nieuw rekeningnummer!) ten laatste op 15 juni 2022.

  3. In de aanloop van zomerkamp sturen wij het zomerkampboekje op met specifiekere informatie.

  4. Verlang mee met ons naar het kamp.

*als mededeling bij de betaling geeft u "ban van uw zoon" - "naam van uw zoon" mee. bv: sloeber – Donald Timmermans

** Wegens inflatie (van vooral voedselprijzen; het merendeel van het geld voor kamp gaat naar eten) trekken we de prijs voor zomerkamp €10 op. Wij zijn ons ervan bewust dat financiële complicaties niet van een andere wereld zijn, dus mocht u dit beletten u zoon mee te laten gaan op kamp, twijfel dan zeker niet – indien gewenst, anoniem – volwassen begeleider Lander Sesier te contacteren om tot een schikking te komen.