top of page
PXL_20220725_150657979.jpeg

ZOMERKAMP

foto Putvoet .jpeg

WAT?

Wat is het zomerkamp?

Naar het zomerkamp kijkt de leiding elk jaar al uit vanaf het einde van het vorige zomerkamp. De openluchtervaringen, thema-activiteiten en vriendschapsbanden vormen al jaren het onverwoestbare drieluik, dat er elk jaar weer voor zorgt het KSA-gevoel te verspreiden tot plaatsen waar het nog nooit eerder is geweest. Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk de foto’s van vorig jaar en je hebt meteen zin om mee te gaan.

CONTACT

Vragen?

Wij komen begin mei rond bij iedereen om persoonlijk een woordje uitleg te geven over het zomerkamp. Heb je nog vragen nadat we langskwamen? Twijfel dan niet om de banleider van uw zoon te contacteren.

Schermafbeelding 2023-04-25 om 20.44.36.png

Twijfel je nog?

Twijfelen?

Non Esitare! Niete twijfelene! Ikke, Giuseppe Giulio, de circusbaase van Sint-Niklaase, geve miene laatste circusvoorstellinge inne juli. Enne ikke wille zo vele mogelijke toeskouwerse. ‘Ette gaate fantastico wordene, miene beste show ooite. Brommende trompettene! Brandende hoepelse! Brullende tijgerse! Komte datte ziene! Ci vediamo lì!  

Schermafbeelding 2023-04-25 om 20.50.14.png

PRAKTISCH

Wanneer? Waar? Hoe?

 • Wat? Het zomerkamp is een drievoud van het winterweekend: 3x zo lang, 3x zo warm, 3x zo leuk. Het is het toppunt van het werkjaar en daarmee ook de onmisbare afsluiter.

 • Wanneer? 22 – 31 juli (+12), 25 – 31 juli (-12)

 • Waar? Puitvoetstraat 91A, 9100 Sint-Niklaas

 • Hoe? We gaan met de trein en spreken af aan het station van Brugge, hoe laat we daar vertrekken en weer aankomen, wordt gecommuniceerd via het zomerkampboekje dat volgt na inschrijving.

INSCHRIJVEN

Inschrijven gaat als volgt:

 1. Schrijf je via deze knop in!


   

 2. Officieel ingeschreven ben je na overschrijving* van
  €130** (SLB,PAG,JKN), €150** (KN,JHN)
  op ons rekeningnummer:  BE66 7380 4018 9243
  ten laatste op 25 juni 2023.

   

 3. In de aanloop van zomerkamp sturen wij het zomerkampboekje op met specifiekere informatie.
   

 4. Verlang mee met ons naar het kamp.

*als mededeling bij de betaling geeft u "ban van uw zoon" - "naam van uw zoon" mee. bv: sloeber – Ezekiel Sweeckx

** Wij zijn ons ervan bewust dat financiële complicaties niet van een andere wereld zijn, dus mocht u dit beletten u zoon mee te laten gaan op kamp, twijfel dan zeker niet – indien gewenst, anoniem – volwassen begeleider Lander Sesier te contacteren om tot een schikking te komen.   

bottom of page